Va inchiriem casa si va lasam impreuna cu cei dragi.

Trebuie sa stiti ca este o casa cu personalitate pe care noi nu putem sa o comparam cu alte case. Am fi subiectivi pentru ca in cazul nostru chiar a fost dragoste la prima vedere intr-o zi friguroasa de decembrie.

Are o curte generoasa de 800 mp in care cei mici pot sa alerge in voie. Sau sa se plimbe cu masinutele. Sau sa se dea in leagane, pe tobogan sau in trambulina.

Cu o terasa mare acoperita, la adapost de soarele puternic sau de ploaie, puteti sa admirati in liniste, la o cafea, privelistea si lacul. De fapt sa stiti ca va mintim, veti sta in zgomotul celor mici pentru ca jucariile adaptate varstelor intre 2 si 7 ani ii vor tine mai mult ca sigur in priza 🙂

Langa gratarul incins cu lemne taticii pot sa asculte muzica la boxa wireless sau sa discute despre orice la o bere inainte de a intra in garaj la un set de ping-pong. Sau la mai multe seturi.

Bucataria cu un aer usor mediteraneean este complet echipata si utilata pentru a putea sa va pregatiti tot ceea ce doriti sa va aduceti la preturi de hipermarket.

Pe scurt, aveti la dispozitie tacamuri, vesela si pahare ceramice, frigider mare pentru bauturi, cuptor electric, plita pe gaz, masina de spalat vase, espressor automat pentru orice tip de cafea, inclusiv cappucino sau latte machiato.

Puteti alege 4 ore pentru invitati in prima parte a zilei (10:00 -14:00), in a doua parte a zilei (16:00-20:00) sau chiar toata ziua (09:00 – 21:00). Puteti veni bineinteles inaintea invitatilor, mai devreme cu 1 ora, pentru a prelua spatiul si pentru a face pregatirile necesare.