Suntem Ioana si Cristi Popescu, avem 2 copii mici – Filip si Matilda. Ne apropiam de 35 de ani cand ne-am decis sa incepem proiectul Curtea De Vara dupa ce am fost la o petrecere cu cei mici si ne-am zis ca am putea sa facem un loc pentru petreceri de copii asa cum ne-ar placea si noua, ca parinti : cei mici sa fie in siguranta si sa se distreze bine iar cei mari sa nu plateasca mult pentru cateva ore, aducand mancarea si bauturile la pret de hipermarket. Fara taxa pentru animatorii adusi din afara locatiei si fara suprataxa daca intervalul este depasit cu 15 minute. Ca la noi acasă.

Ioana este comunicativa, mereu disponibila pentru o discutie legata de copii, despre educatie, activitati extrascolare sau micile lor aventuri. Asa ca a fost o placere pentru ea sa organizeze impreuna cu parintii toate detaliile pentru petrecerile celor mici.

Cristi a continuat sa lucreze in multinationale o vreme, ajutand in week-end la curatenie pentru a oferi cele mai bune conditii. Il ajuta faptul ca este cam tipicar 🙂

Pe scurt : am plecat din Tache Gheorghe in Popesti Leordeni cateva luni pentru a ajunge in Dobroesti, speram pentru totdeauna pentru ca a fost dragoste la prima vedere. Si intre timp am reusit sa facem ceva extraordinar : am participat la crearea multor amintiri placute !