Sedinte informale. Training. Brainstorming & proiecte strategice

O iesire cu echipa in afara biroului va poate ajuta sa evadati din rutina pentru a vedea lucrurile mai clar. Spirit de echipa si creativitate. Puteti astepta team-building-ul anual bugetat din timp. Sau nu.

Daca ati participat la vreo petrecere de copii aveti deja o idee despre spatiul disponibil si despre faptul ca ne dorim sa va simtiti cat mai bine la noi. Daca nu ne-ati vizitat inca, va asteptam cu drag sa va prezentam locatia si sa ne cunoastem la o cafea.

Va asiguram de luni pana vineri toate elementele necesare pentru o experienta reusita : spatiu interior si exterior pe terasa acoperita, apa si cafea, flipchart, TV cu diagonala de 55″ pentru proiectii, masa de ping-pong, gratar si frigider pentru o bere. Sau mai multe, pentru ca va puteti organiza singuri cu mancarea si cu bauturile la pret de hipermarket sau cu o firma de catering.

Eveniment corporate suna pretentios. Amintiri in echipa pentru a creste nivelul de fericire la locul de munca este mai aproape de adevar pentru ca ziua se poate termina cu garden party, muzica si voie buna.

Costul pentru inchirierea spatiului este de 1.000 lei pentru echipe pana in 10 persoane si creste cu 50 lei / persoana pentru echipe mai mari (maxim 20 de persoane).

Sunati acum pentru o vizita !